Az „Év gyógypedagógusa-2023”

Az “Év gyógypedagógusa” díjátadó

A gyógypedagógusok szerepe nélkülözhetetlen az oktatási rendszerben és a társadalomban. A tudásotok, tapasztalatotok és empátia képességeitek által megnyitjátok az utat a gyermekek számára, hogy elérjék a lehetőségeiket, fejlesszék a készségeiket és megtalálják a helyüket a világban.

Köszönjük Nektek, hogy mindennap a gyermekek mellett álltok, támogatást nyújtva nekik a nehézségekkel való küzdelemben, és megmutatjátok, hogy bármi lehetséges, ha hiszünk bennük! Mi nagyon büszkék vagyunk Rátok, legyetek Ti is azok, hiszen a gyógypedagógia ereje és hatása rendkívüli.

Köszönjük a munkátokat, a kitartásotokat, és további, szép eredményeket kívánunk nektek a következő évekre!🥇🏆

Gratulálunk Kákonyi Elizabetának, aki 2023-ban az ÉV GYÓGYPEDAGÓGUSA!

🥇

Ezúton gratulálunk Vajda Kittinek a második és Novics Juditnak a harmadik helyezéshez. Az öt díjazott között volt még Dalmai Melinda és Borsai-Béndek Diána. Köszönjük a munkátokat💙

A legtöbb szavazatot gyűjtött, első három gyógypedagógus az OTP Zrt. jóvoltából pénzjutalomban részesül, a Szikra részéről pedig oklevél és üvegdíj illeti meg őket.

• 1. hely: 150.000.

-• 2. hely: 75.000.

-• 3.hely: 40.000.-

“Az OTP számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, a hátrányos helyzetű közösségek, csoportok, gyerekek támogatása, így örömmel állt az ügy mellé.” OTP Bank

Köszönjük Csőzik László megtisztelő jelenlétét💙

Köszönjük Pápai Ildikó részvételét és háziasszonykodását 💙

„A gyógypedagógia nem csak munka, hanem egy életre szóló küldetés. Minden egyes gyermek, akivel foglalkozunk, lehetőséget ad arra, hogy változtassunk az életükön és segítsünk nekik felfedezni a saját képességeiket és lehetőségeiket.”

Ez a szókimondó és inspiráló idézet tökéletesen tükrözi az áldozatos munkátokat és elkötelezettségeteket. A gyógypedagógusok szerepe nélkülözhetetlen az oktatási rendszerben és a társadalomban. 💙A tudásotok, tapasztalatotok és empátia képességetek által megnyitjátok az utat a gyermekek számára, hogy elérjék a lehetőségeiket, fejlesszék a készségeiket és megtalálják a helyüket a világban. 💙Köszönöm Nektek, hogy mindennap a gyermekek mellett álltok, támogatást nyújtva nekik a nehézségekkel való küzdelemben, és megmutatjátok, hogy bármi lehetséges, ha hiszünk a gyermekben és kitartunk mellette. 💙Az áldozatos munkátokkal és elhivatottságotokkal inspirációt nyújtotok nemcsak a gyermekeknek, hanem az egész közösségnek. 💙Köszönöm, hogy a gyógypedagógusok közösségének tagjai vagytok, és továbbra is fáradoztok a gyermekekért, hogy segítséget, reményt és lehetőségeket teremtsetek számukra. 💙Továbbra is legyetek büszkék a munkátokra, hiszen a gyógypedagógia ereje és hatása rendkívüli.

Fogadjátok sok szeretettel:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük