Az Év Gyógypedagógusa 2021- EREDMÉNYHIRDETÉS!

KI AZ ÉV GYÓGYPEDAGÓGUSA?

Szülők szavazatai alapján kihirdetjük ki az ország legjobb 3 gyógypedagógusa, aki autizmussal élőkkel foglalkozik!

Minden szempontból nehéz év van mögöttünk, gyógypedagógiai szempontból pedig az egyik legnehezebb.

Felhívásunk így szólt:„Szeretnénk ezért megjutalmazni a szülők véleménye alapján a legjobbnak ítélt gyógypedagógusokat, akik autizmussal élő személyekkel foglalkoznak.Legyen bárhol is az országban.Dolgozzon intézményben vagy a magán szektorban.Legyen férfi vagy nő.”Javaslatokat az érintett szülőktől kaptuk.Az ajánlásokat, jelöléseket összesítjük és az első 3 legtöbb szavazattal rendelkező gyógypedagógust a SZIKRA TEHETSÉGGONDOZÓ EGYESÜLET és az OTP Bank nyrt. értékes nyereménnyel ajándékozzák meg.

👉A legtöbb ajánlást kapott gyógypedagógust 100.000.-tal,a másodikat 50.000.-tal és a harmadikat 25.000.-tal jutalmazzuk meg.

Ezek alapján az első három helyezett:

1. Bozsaky Ágnes

2. Siposné Balogh Anna

3. Dévai Zita

Az első 10-be került még:✨Duzmath Zsófia ✨Gellért Anna✨Gulyásné Molnár Szilvia✨Hegyesi Dénes, mint az ország legjobb férfi gyógypedagógusa✨Hesz Hajnalka✨Kovács-Sipeki Noémi✨Mailach Petra

Gratulálunk mindenkinek! A szülőknek is köszönjük a szavazatokat. Szerintünk fantasztikus volt ez a verseny, úgy tervezzük, hogy jövőre is lesz Az év gyógypedagógusa.Köszönjük az Egyesületünk alapító tagjának, Kornél Petrovics-nak,aki megálmodta a díjat és megvalósította!


A teljes díjátadó itt tekinthető meg:

https://youtu.be/gpB8UT9I0rQ


Pár szülői levelet is megosztunk:

Bozsaky Ágnesről írták:

„Nagyon sokat fejlesztett a kisfiamon, mikor már mások (állami intézmény és magánszektorban is) már rég lemondtak róla.

„Megtanított beszélni, szociális helyzetekben helytállni olyan gyermekeket, akikről már mindenki lemondott. Sajátos módszerével sikeresen szóra bír nem beszélő autistákat.”

Siposné Balogh Annáról írták:

„Mindig nagyon megnyugtató! Amikor megtudtuk, hogy Bence érintett, azonnal a segítségünkre volt! Nem csak a kisfiamat segítette, hanem minket is!! Sose fogom elfelejteni ezt!”
„Autista tanulók egyéni bánásmódjának, egyénre szabott oktatásának kialakításában elkötelezetten vesz részt az intézményben tapasztalható feltételhiányos gyakorlat ellenére is, a szülők és pedagógusok együttműködésében fontos támogatást nyújt. ”

Dévai Zitáról írták:
„Türelme, odafigyelése, rugalmassága és szakértelme a kezdetektől fogva lenyűgözött. Nagyon sokat köszönhetünk neki emberileg és szakmailag is.”
Nem csak a gyermeket, a szülőket és a gyermek pedagógusait is fejleszti. Nincs “egy” történet, amiért ő a legjobb, ő maga a történet!”

Díjátadó háziasszonyai: Kerényi Mária és Zádori Henrietta


Támogatónk: OTP Bank Nyrt.
AZ OTP Bank a társadalom felelős tagjaként hozzájárul a közösségek fejlődéséhez a társadalom érdekeit szolgáló programok és ügyek támogatásával.Kitűzött céljaik között kezelik olyan csoportok segítését, amelyek eleve hátrányból indulnak, de szerepük hiánypótló, munkájuk kiemelten fontos. Elsősorban olyan kezdeményezéseket támogatnak, amelyek a beteg gyermekek gyógyulását, a segítséggel élők elfogadását, a hátrányos helyzetű fiatalok oktatását tűzik ki célul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük